Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αντιπροσώπων Linglong στην Κύπρο

Με επιτυχία διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αντιπροσώπων Linglong Tires στην Κύπρο

Στις 11,12 και 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο συνέδριο ευρωπαϊκών εμπόρων Linglong Tire στην Κύπρο, με 60 περίπου ευρωπαϊκούς διανομείς. Συναντήθηκαν για να συζητήσουν τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις της εταιρείας στην ανάπτυξη της αγοράς στο εξωτερικό, τη προώθηση του brand και την έρευνα και καινοτομία προϊόντων. Το πρωί της 11ης Οκτωβρίου, οι διανομείς που συμμετείχαν στη συνάντηση επισκέφθηκαν δύο καταστήματα Linglong στην Κύπρο και πήραν μέρος στην τελετή έναρξης ενός νέου καταστήματος στη Λευκωσία, μαθαίνοντας περισσότερα για τις πωλήσεις ελαστικών Linglong αλλά και για την κατασκευή και προδιαγραφές των καταστημάτων της. Μετά τα χρόνια, ο τοπικός διανομέας της Κύπρου έχει επικεντρωθεί στη διαχείριση της μάρκας Linglong και πραγματοποιώντας προωθητικές ενέργειες μέσω εμπορικών καταστημάτων, εκπομπών, περιοδικών κλπ., βελτιώνοντας την επιρροή της Linglong στην αγορά , την αναγνωσιμότητα της επωνυμίας και τη φήμη του προϊόντος, δημιουργώντας μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη και τη διάταξή της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσημα η πρώτη ευρωπαϊκή διάσκεψη εμπόρων Linglong. Ο κ. Wang Feng, πρόεδρος της Linglong Tire, έκανε μία εισαγωγή για την τρέχουσα εξέλιξη του εμπορικού τομέα στην παγκόσμια βιομηχανία ελαστικών, την ανάπτυξη της παραγωγής, την έρευνα και την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, το εμπορικό σήμα και την κοινωνική ευημερία τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2019. Επίσης απάντησε σε ερωτήματα και ανέλυσε τον στρατηγικό σχεδιασμό και το μοντέλο ανάπτυξης της εταιρείας.

 

Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αντιπροσώπων Linglong στην Κύπρο

Μιλώντας για το μελλοντικό στρατηγικό σχεδιασμό, ο κ. Wang Feng δήλωσε ότι η Linglong θα κάνει σαφή την τοποθέτηση προϊόντων, θα πραγματοποιήσει αναλυτικό σχεδιασμό μάρκετινγκ, θα δημιουργήσει μια πιο επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και θα αναπτύξει και θα προωθήσει έντονα, νέα προϊόντα και τεχνολογίες για την ευρωπαϊκή αγορά.
Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, ο τεχνικός της Linglong παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα και τεχνολογίες της εταιρείας στους αντιπροσώπους, καθώς και την οργάνωση της έρευνας και ανάπτυξης για νέα προϊόντα στο μέλλον. Ο αντιπρόσωπος πωλήσεων εισήγαγε κυρίως την προώθηση της επωνυμίας της εταιρείας και τη σημασία της κατασκευής καταστημάτων με το brand LingLong Tires, και συζήτησε με τους αντιπροσώπους για το πώς θα πραγματοποιήσει μια κερδοφόρα συνεργασία υπό το σημερινό άγριο περιβάλλον της αγοράς και τις σοβαρές προκλήσεις κινδύνου. Εν τω μεταξύ, ορισμένοι διανομείς μοιράστηκαν επίσης εμπειρίες προώθησης του brand που είχαν συσσωρεύσει με τα χρόνια, κερδίζοντας την αναγνώριση και την ανταπόκριση των άλλων παρόντων επισκεπτών.

 

Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αντιπροσώπων Linglong στην Κύπρο

 

Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αντιπροσώπων Linglong στην Κύπρο

Τέλος, επιβεβαιώθηκε ότι η δεύτερη ευρωπαϊκή διάσκεψη διαπραγματευτών θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία το 2020. Η Linglong θα ήθελε να καλέσει περισσότερους αντιπροσώπους και φίλους για να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του επόμενου έτους.